Praktische info

LAATSTE INFO

Nog maar heel even, en dan is het tijd voor de zevende editie van Festivaart! Ons festivalterrein bij het DRU Industriepark in Ulft heeft een dikke upgrade gekregen en de weergoden zijn ons zeer goed gezind. We zijn enorm trots op het nieuwe terrein, het wordt prachtig!

Kies je voor een drankje of de Oerend HARD! in het weiland, de techno in het koele Ketelhuis, een terrasje aan het water, de YummYumm met airco, of de gezellige open air stage: het Episch Centrum?

Tijd voor de laatste informatie!

HET WEER
De weersvoorspellingen zijn top! Het wordt 22 graden met volop zon, maar let op: Het kan ’s avonds flink afkoelen, dus vergeet je jas niet mee te nemen. Je kan je jas opbergen in een locker.
TIME-TABLE
Bekijk hieronder welke act jij zeker niet gaat missen!
FLOORPLAN
Check hier waar jij het meest te vinden zal zijn.
Vervoer
Heb jij geen BOB binnen de vriendengroep of weet je nog niet zeker hoe je op het Festivaart terrein gaat komen? Dan is Taxi Attent de ideale optie voor jou. 

– Taxi Ticket Retour Station Doetinchem – Festivaart (max 4 personen) = €50 euro (12,50 pp)
– Taxi bus Ticket Retour Station Doetinchem (max 8 personen) =  €80 (10 pp)

Boekingen kunnen gemaakt worden via Taxi Attent:
0315-342828
www.taxiattent.nl

Openbaar vervoer
Festivaart is goed te bereiken met openbaar vervoer. Uistappen kan bij bushalte ‘DRU Industriepark’ in Ulft. Voor tijden kan je kijken op www.9292ov.nl 

Tickets
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor Festivaart en wij gaan richting uitverkocht. In de voorverkoop zijn de tickets €27,50. Deze tickets bestel je op www.festivaart.nl.  Mits nog beschikbaar zullen de ticket aan de deur €35 kosten. 

Pinnen
Op Festivaart is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Ook kun je cash geld bij pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Een kopie is niet geldig!

Toiletten
Er zijn ruim voldoende toiletten aanwezig op het terrein. Bij de toiletten is een toiletwinkel aanwezig. Hier zijn gratis verzorgingsproducten te gebruiken.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het terrein. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen en andere eigendommen. Wel zo makkelijk als je de hele dag op stap bent. 

Parkeren
Voor 8 euro kun je de auto naast het festivalterrein parkeren. Fietsen kunnen voor de deur worden gestald, dit is gratis. Adres: Ulftseweg 128a, Silvolde.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Op het terrein zijn voldoende voorzieningen aanwezig om te eten en/of te drinken.

Sigaretten
Op het terrein zijn sigaretten aanwezig hiervoor kun je terecht bij de merchandise stand. Het is verboden om in de tenten de roken!

Verzorgingsproducten
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als deze in originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen NIET mee naar binnen. Er zijn gratis verzorgingsproducten te gebruiken bij de toiletwinkel.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie zoals dit door heel Nederland geldt. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Locatie
Het festival vindt plaats op het Dru Park in Ulft. Het navigatieadres is: Ulftseweg 128A in Silvolde.

Merchandise
Er is een speciale Festivaart en Twinklerz merchandise stand aanwezig op het terrein. Twinklerz is weer aanwezig met vette zonne- en spacebrillen!  

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet te delen via Social Media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Social Media
Volg Festivaart online op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk de website. Ook heeft Festivaart snapchat.
www.Festivaart.nl
www.Facebook.com/festivaart
www.Instagram.com/festivaartofficial

Snapchat: Festivaart
De organisatie houdt de volgers op de hoogte van Festivaart 2017 via deze social media kanalen. Gebruik zelf #festivaart als je iets post over Festivaart.

Tot slot
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement. We wensen jullie allemaal veel plezier op Festivaart 2017!